Evident LogoOlympus Logo
Krátké zprávy
26 únor, 2024

Přepracovaný systém PipeWIZARD ™ iX automatizovaný systém kontroly obvodových svarů je kompaktnější, výkonnější a snáze se nasazuje

WALTHAM, Mass., (27. února 2024) – Automatický ultrazvukový zkušební systém (AUT) PipeWIZARD™ iX, který je již více než deset let standardem pro kontrolu obvodových svarů, byl nyní optimalizován a znovu nastavuje laťku v oblasti vyhodnocování svařovaných potrubních spojů. Nově přepracovaný systém PipeWIZARD™ iX, který staví na robustnosti a spolehlivosti svého v praxi osvědčeného předchůdce, nastavuje nový standard pro snadnou obsluhu a možnosti přizpůsobení. Je také doplněn výkonnější a univerzálnější technologií sběru dat, která zvyšuje efektivitu a spolehlivost phased array (PA)kontrol obvodových potrubních svarů.

Jednodušší instalace a obsluha

Nový systém PipeWIZARD iX se vyznačuje zjednodušenou konstrukcí, která usnadňuje obsluhu, manipulaci i přenášení. Díky lehčímu a snadno otočnému přívodnímu kabelu, optimalizovanému upínacímu mechanizmu a kompaktnějšímu skeneru s integrovaným zařízením pro sběr dat je nyní nastavení a obsluha systému mimořádně jednoduchá, což šetří cenný čas při práci v terénu.

Větší flexibilita hardwaru

Systém PipeWIZARD iX nabízí více variant délky přívodního kabelu, rychloupínací konektory a konfigurovatelné moduly sond, které pojmou až 12 sond. Tato flexibilita umožňuje inspektorům obvodových svarů přizpůsobit systém podle požadavků a terénních podmínek.

Výkonnější technologie pro vyšší produktivitu

Nový přístroj pro sběr dat QuickScan iX PA 64:256 má výkonnější elektroniku a větší počet vstupních kanálů, aby umožnil plné využití potenciálu systému PipeWIZARD iX. Tato hardwarová vylepšení umožňují i složité pracovní postupy nutné při používání pokročilých ultrazvukových technik, jako je např. metoda úplné fokusace (TFM).

Jednodušeji ovladatelný kontrolní a analytický software

Doprovodný software PipeWIZARD iX nabízí sofistikované funkce včetně vestavěného softwaru ES BeamTool, návrháře kalibračních bloků a asistenta analýzy. Software je důmyslně navržen tak, aby vyhovoval klíčovým požadavkům na kontrolu obvodových svarů, a jeho intuitivní rozhraní a inteligentní automatizační funkce zvyšují efektivitu kontrol a analýz.

Dostupná a univerzální data

Měřicí přístroj QuickScan iX PA ukládá datové soubory v otevřeném formátu, což umožňuje přístup a flexibilitu potřebnou k vývoji vlastního softwaru, aby si uživatel mohl přizpůsobit postup analýzy svým konkrétním potřebám.

Automatický ultrazvukový zkušební systém PipeWIZARD iX přináší průlom v oblasti kontrol potrubních svarů. Díky snadné obsluze a vysoké efektivitě práce v terénu, výkonné technologii, větší flexibilitě hardwaru a pokročilému analytickému softwaru představuje komplexní řešení, které dostojí vysokým nárokům na produktivitu při vyhodnocování kriticky důležitých obvodových svarů v potrubních systémech.

Další informace o systému PipeWIZARD iX naleznete na webu www.olympus-ims.com/PipeWIZARD.

Kontakt pro média:
Hilary Banda
Hilary.Banda@EvidentScientific.com

O společnosti EVIDENT

V roce 2022 se ze společnosti Olympus Corporation vydělila divize Scientific Solutions (včetně přírodovědných a průmyslových oddělení), která posléze založila novou společnost pod názvem Evident. Máme tedy jiný název, ale naše odborné znalosti, výrobní kapacity a závazek vůči zákazníkům, který definoval naši činnost v uplynulých 100 letech, zůstává beze změny.

Společnost Evident se řídí vědeckým duchem – základem naší práce jsou inovace a výzkum. Snažíme se, aby lidé mohli žít zdravěji, bezpečněji a spokojeněji, a proto podporujeme naše zákazníky prostřednictvím řešení, která řeší jejich problémy a umožňují jim lépe pracovat, ať už jde o výzkum průlomových objevů v medicíně, kontroly infrastruktury nebo odhalování skrytých toxinů ve spotřebním zboží.

Průmyslová řešení společnosti Evident sahají od mikroskopů a videoskopů až po zařízení pro nedestruktivní zkoušky a rentgenové analyzátory pro údržbu, výrobu a environmentální aplikace. Produkty společnosti Evident, podporované nejmodernějšími technologiemi, jsou široce využívány při kontrolách kvality, technických kontrolách a měřeních.

Společnost Evident podporuje vědce a výzkumníky v oblasti přírodních věd prostřednictvím různých forem spolupráce a nejmodernějších řešení. Chceme dostát nárokům a podporovat měnící se potřeby svých zákazníkům, a proto neustále rozvíjíme svůj komplexní sortiment mikroskopů pro patologii, hematologii, IVF a další klinické aplikace a také pro výzkum a vzdělávání.

Další informace naleznete na webu EvidentScientific.com.

###

PipeWIZARD je ochranná známka společnosti Evident Corporation nebo jejích dceřiných společností.

<< Back to News

26 únor 2024
Not available in your country.
Sorry, this page is not available in your country
Let us know what you're looking for by filling out the form below.

Social News

Sorry, this page is not available in your country